Λίγα στρέμματα ξερολιθιές. Πριν από εξήντα χρόνια βλάστησαν μέσα στην πέτρα, ποτισμένες μόνο με ιδρώτα, κάποιες που κοντεύουν να περάσουν στη λήθη ποικιλίες: Μαυροπάτρινο, θειακό, μαυρουδίτσα, γλυκοπάτης, κοκκινοστάφυλο, χλόρη.

Σήμερα με πολύ κόπο καλλιεργούμε αυτά τα γέρικα κλήματα με τον ίδιο πατροπαράδοτο τρόπο και απόλυτο σεβασμό στη φύση. Ακολουθούμε τον ίδιο παραδοσιακό δρόμο οινοποίησης. Γευτείτε το έτσι αγνό. Σας καλεί στη δική του μέθη.

Συνοδεύει θαλασσινά - λευκά κρέατα - ζυμαρικά. Σερβίρεται στους 12 - 140 βαθμούς C.